Om .tobegin

.tobegins grundare Charlotta Rydholm (Linked Inhar flera års studier inom det breda ämnet kommunikation. Hon har också varit utbildningschef på Berghs School of Communication, startat byrå i Madrid och som projektledare under 20 år ansvarat för ett gäng internationella kunder.

Charlotta brinner för tillit och en tro att allt går. Det har möjliggjort flera initiativ, bla etableringen av Sulieman Bakhit och Yomi Abiola på den svenska marknaden. Soffice är ett annat engagemang som handlar om att utmana våra vanor med oförutsedda kreativa utmaningar.

Charlotta har gett ut skönlitterära boken (Flykt – om så bara för en liten stund) och en fackbok (Bästa Modellen).

.tobegin tror på ansvar och hållbart tänk

.tobegin utför regelbundet uppdrag utan kostnad för mottagaren, ”Gör En Ge En”. För varje uppdrag som generar en faktura, gör .tobegin motsvarande uppdrag åt en mottagare som behöver kunskap utan att vid tillfället kunna betala för nedlagd tid.

.tobegins föreläsningar inför större publik sker alltid med headset och ljudslinga.

.tobegin väljer tåg före flyg när detta är ett alternativ och väljer kollektivtrafik vid transport till uppdrag framför personbil eller taxi.

.tobegin arbetar aktivt för att involvera mångfald, genusperspektiv och mångkultur i sina uppdrag tillsammans med andra aktörer i .tobegins nätverk.

.tobegin tackar Ja till uppdrag som bejakar styrkan i ett mångkulturellt möte.

.tobegin är en del av #tackanej, ett upprop mot endast manliga paneler.

 

 

(Alla bilder i blogginläggen är från unsplash.com)